Vejhjælp uden Abonnement – på vej

Vejhjælp uden Abonnement – på vej

Vi er hastigt på vej med en ny service, som gør det lettere for dig at bruge vejhjælp.

Vi er ikke et nyt vejhjælpsfirma, men vi repræsenterer uafhængige vejhjælpsfirmaer jævnt fordelt over Danmark. Konceptet er simpelt, download hjemmesiden til din mobil og når du har brug for hjælp, er vi kun et par klik væk. Vi bliver nok den app på din mobil der bliver mindst benyttet for statistikken siger at du i gennemsnit kun har brug for hjælp 1 gang hvert 5 år. Men den ene gang er det helt fantastisk at have blot et sted at klikke et par gange, husk det, næste gang du sidder med problemerne. Humor kan forekomme…

Når man starter sådan et projekt, bliver man nødt til at have en hjemmeside, så vejhjælpsfirmaer kan se hvad er det vi vil. Nu er hjemmesiden så småt ved at være kørende, der mangler lige nogle små praktiske ting omkring let opringning og e-mail til vagtcentralerne. Så inden længe starter vi vores markedsføring.

Fra marts måned kan man allerede anvende vejhjælp, det er så styret fra Østjylland og er fuldt landsdækkende. Efterhånden som der kommer flere vejhjælpsfirmaer til overgår kontakterne til den som er tættest på dig.

Har du lyst til at være en del af vores rejse som vejhjælpsfirma, hører vi gerne fra dig.

De bedste ønsker om en spændende fremtid

Henrik

 

No Comments

Add your comment